Slimme oplossingen
voor de professionele keuken

 • Smart kitchen solutions

  Een slim ingerichte keuken met innovatieve oplossingen kan het verschil kan maken om een rendabele keuken te runnen. Wij helpen u hier graag bij!

  Lees meer

 • Voor professionele keukens

  Onze producten zijn ontworpen om de inzet van personeel, energie, inkoop, luchtafzuiging en water te verminderen en bevatten innovatieve technologie voor hoogwaardige eindresultaten in de professionele keuken

 • Energiebesparing

  Juist in deze uitdagende tijden is nú het moment om volledig over te stappen op de energiezuinige elektrische keukenapparatuur van KlopPro B.V.

Onze merken

Alto-Shaam

Alto-Shaam is al meer dan 70 jaar marktleider op het gebied van holding en cook & hold apparatuur. Het Halo Heat® systeem zorgt voor superieure kwaliteit van de gerechten.

Bezoek website

Prática

Bent u op zoek naar de beste high speed oven die snel, slim, energiezuinig en compact is? Prática zorgt ervoor dat u zelfs in een hele kleine ruimte, moeiteloos en snel perfecte gerechten kunt serveren.

Bezoek website

Moduline

Moduline is specialist in het regenereren van maaltijden voor met name de zorg- en bedrijfscatering. Daarnaast biedt het merk ook veel slimme keukenoplossingen die complementair zijn aan onze andere merken.

Bezoek website

Over ons

KlopPro bv is exclusief importeur in de Benelux voor de gerenommeerde merken Alto-Shaam, Moduline en Prática. Maar wij verkopen niet alleen keukenapparatuur; wij bieden echt oplossingen voor de uitdagingen waar veel horecaondernemers en chefs mee te maken hebben in hun keuken.

Over ons

Wordt Alto-Shaam, Moduline of Prática dealer!

Wij zijn importeur van professionele keukenapparatuur. Onze apparatuur is ontworpen om het verbruik van personeel, energie, inkoop, luchtafzuiging en water te verminderen en bevatten innovatieve technologie voor hoogwaardige eindresultaten. Iedere dag bouwen wij verder aan ons merk en het vergroten van ons marktaandeel in de Benelux. Dit kan niet zonder betrokken dealers. Wij zijn overtuigd van het belang van een sterk dealernetwerk. Zij vormen de schakel naar de eindgebruiker. Het verkoopproces komt tot stand bij de dealer. Bij de dealer krijgt de klant professioneel advies. Omgekeerd is de dealer voor ons een bron van informatie. De dealer krijgt terugkoppeling van de klant en kent de vraag van de markt. Van deze kennis maken wij graag gebruik.

Koop bij onze dealers

Wij zijn exclusieve importeur van de gerenommeerde merken Alto-Shaam, Moduline en Prática in Nederland, België en Luxemburg. Wij verkopen onze producten via een groot dealernetwerk. Neem contact met ons op zodat we u in contact kunnen brengen met de dichtstbijzijnde dealer.

Bezoek onze webshop

Wij verkopen ook zelf artikelen voor professioneel keukengebruik op onze webshop!

Webshop

Boek een inspiratiesessie

Wat ons uniek maakt in de markt, is dat wij ter ondersteuning van onze dealers wekelijks de experience ‘A taste of Alto-Shaam’ 'A taste of Moduline' en ‘A taste of Prática’ organiseren in onze inspiratiecentra in Nederland en in België. In deze vrijblijvende sessies nemen wij uw klanten door middel van een culinaire demonstratie, op een interactieve manier mee in de laatste ontwikkelingen en oplossingen in de keuken van de toekomst. Daarmee bedoelen we oplossingen die werkelijk het verschil maken om een rendabele keuken te kunnen runnen. Om een goede indruk hiervan te krijgen, bent u van harte welkom om een sessie bij te wonen!

Boek een culinair adviseur

KlopPro BV biedt lifetime culinaire ondersteuning op haar producten. Dat betekent dat u zo vaak als nodig een inspiratiesessie kunt bijwonen in onze experience centers in Nederland of België én u kunt onze culinair adviseurs raadplegen. Uw keuken wordt pas echt rendabel en werkt pas optimaal voor u, als de apparatuur goed wordt ingezet en gebruikt. Onze culinair adviseurs kunnen u daar uitstekend bij helpen. Wilt u daarom uitgebreider advies op locatie, wilt u dat wij een of meerdere dagdelen met u meedraaien in uw keuken of uw chef opleiden vanwege personele wisseling? Dan kan dat!