Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Gesloten op zaterdag en zondag

Feestdagen gesloten:

Nieuwjaarsdag 
Tweede Paasdag 
Koningsdag 
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
Tweede Pinksterdag
Kerstsluiting tussen 25 december en 1 januari 

Hulp nodig?

Heeft u vragen over onze producten, inspiratiesessies, of kunnen we u nog ergens anders bij helpen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Storing
Heeft u een storing aan uw apparatuur, of wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt? Stuur dan een e-mail naar service@kloppro.nl. U ontvangt dan automatisch een vragenformulier van ons. Zodra de informatie compleet is aangeleverd, kunnen wij u verder van dienst zijn. Let op: serviceaanvragen worden niet telefonisch of via dit formulier behandeld.

* Verplichte velden

Boek een inspiratiesessie

Wat ons uniek maakt in de markt, is dat wij ter ondersteuning van onze dealers wekelijks de experience ‘A taste of Alto-Shaam’ 'A taste of Moduline' en ‘A taste of Prática’ organiseren in onze inspiratiecentra in Nederland en in België. In deze vrijblijvende sessies nemen wij uw klanten door middel van een culinaire demonstratie, op een interactieve manier mee in de laatste ontwikkelingen en oplossingen in de keuken van de toekomst. Daarmee bedoelen we oplossingen die werkelijk het verschil maken om een rendabele keuken te kunnen runnen. Om een goede indruk hiervan te krijgen, bent u van harte welkom om een sessie bij te wonen!

Boek een culinair adviseur

KlopPro BV biedt lifetime culinaire ondersteuning op haar producten. Dat betekent dat u zo vaak als nodig een inspiratiesessie kunt bijwonen in onze experience centers in Nederland of België én u kunt onze culinair adviseurs raadplegen. Uw keuken wordt pas echt rendabel en werkt pas optimaal voor u, als de apparatuur goed wordt ingezet en gebruikt. Onze culinair adviseurs kunnen u daar uitstekend bij helpen. Wilt u daarom uitgebreider advies op locatie, wilt u dat wij een of meerdere dagdelen met u meedraaien in uw keuken of uw chef opleiden vanwege personele wisseling? Dan kan dat!