Onze merken

Alto-Shaam

Alto-Shaam is al meer dan 70 jaar marktleider op het gebied van holding en cook & hold apparatuur. Het Halo Heat® systeem, de technologie waarmee Alto-Shaam wereldberoemd is geworden, zorgt voor superieure kwaliteit van de gerechten. Deze techniek omringt het te bereiden product van constante gelijkmatige warmte en temperatuur tijdens het braden of warmhouden van het gerecht. Hierdoor kunt u gerechten ver van tevoren bereiden en tijdens de uitgifte tot urenlang uitstekend warmhouden zonder kwaliteitsverlies.

Bezoek website

Prática

Prática is dé specialist op gebied van high speed ovens. Tijdens de Horecava 2023 werd het gerenommeerde merk voor het eerst in de Benelux gelanceerd door KlopPro BV. Bent u op zoek naar de beste high speed oven die snel, slim, energiezuinig en compact is? Prática zorgt ervoor dat u zelfs in een hele kleine ruimte, moeiteloos en snel perfecte gerechten kunt serveren.

Bezoek website

Moduline

KlopPro BV is continue op zoek naar innovatieve apparatuur die het rendement in de professionele keuken vergroten en de pijnpunten kunnen wegnemen. Daarom is er een productrange aan de Klop|Pro familie toegevoegd dat wederom feilloos past binnen onze smart kitchen solutions-gedachte, namelijk het vooraanstaande Italiaanse merk Moduline. Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat wij onze dealers hiermee een compleet assortiment aan slimme keukenoplossingen kunnen bieden. 

Bezoek website