Over KlopPro BV

Oprichter Ron Klop zag in zijn tijd als chefkok en daarna als verkoper van professionele keukenapparatuur, dat de moderne keuken meer nodig heeft dan alleen een combisteamer en een fornuis. Nagenoeg elke horecakeuken werd -en wordt nog steeds- ingericht rondom de welbekende combisteamer en er wordt weinig gekeken naar slimme oplossingen die het gehele proces in de keuken ondersteunen en de druk in de keuken kunnen wegnemen. 

In de meeste professionele keukens wordt en werd gewerkt met veel personeel, veel gaspitten of inductie én er werden grote hoeveelheden lucht afgezogen en verplaatst. Dat is niet meer van deze tijd en dat moest anders kunnen. De keuken is voor veel horecaondernemers de grootste kostenpost binnen het bedrijf. En dat terwijl een slim ingerichte keuken met innovatieve oplossingen juist het verschil kan maken! Zo werd zijn zoektocht naar Smart Kitchen Solutions geboren.

Rendabele keuken

Al snel kwam directeur Klop in aanraking met het gerenommeerde Amerikaanse merk Alto-Shaam. Hij zag dat het merk een volledige productrange biedt die veel pijnpunten in de keuken kunnen wegnemen en kunnen helpen om echt een rendabele keuken te runnen. De producten van Alto-Shaam zijn ventless, helpen besparen op energie, inkoop, personele inzet, ruimte en water.

Alto-Shaam Benelux

In januari 2014 is Alto-Shaam Benelux | KlopPro BV opgericht. Het bedrijf werd de enige importeur van Alto-Shaam in de Benelux. En dát bleek een schot in de roos: inmiddels hebben we duizenden tevreden klanten die werken met onze slimme keukenoplossingen. In september 2019 is KlopPro BV verhuisd naar Soest om haar klanten nog beter te kunnen bedienen.

Prática Benelux

De moderne keuken 2.0 vraagt door de snel veranderende markt en de verschillende bedrijfsformules echter om meer oplossingen dan alleen holdingapparatuur. In 2023 is daarom het Braziliaanse merk Prática aan het assortiment toegevoegd. De compacte highspeed ovens van Prática passen overal, zijn sneller dan het licht, zijn erg gemakkelijk te bedienen én werken zonder afzuigkap! Dit merk past daarom feilloos binnen de filosofie van Smart Kitchen Solutions.

Moduline

In 2023 is ook het Italiaanse merk Moduline aan de Smart Kitchen Solutions van Klop|Pro BV toegevoegd, waardoor wij dealers een compleet assortiment aan slimme keukenoplossingen kunnen aanbieden. Moduline biedt een breed scala aan apparatuur dat vooral complementair is aan de andere merken. Denk daarbij aan highspeed salamanders, hogedruk steamers, regenereerapparatuur en warme- én koude holding.

Waarom dealer worden?

Onze dealers profiteren van verschillende voordelen, waaronder:

1. Onze prijzen zijn inclusief franco levering aan huis vanuit Soest.

2. Apparatuur en onderdelen worden uit voorraad geleverd.

3. Een groot deel van onze product range is te bekijken in onze showrooms in Soest en Mechelen.

4. Wij organiseren regelmatig inspiratiesessies waar zowel dealers als klanten welkom zijn.

5. Wij bieden levenslange culinaire en technische ondersteuning op onze apparatuur, inclusief een culinair adviseur op locatie.

6. Wij bieden volledige ondersteuning bij sales- en marketingactiviteiten van onze dealers.

Klop | Pro BV biedt hoogwaardige service en helpt dealers bij het aanbieden van de beste oplossingen aan hun klanten.

Boek een inspiratiesessie

Wat ons uniek maakt in de markt, is dat wij ter ondersteuning van onze dealers wekelijks de experience ‘A taste of Alto-Shaam’ 'A taste of Moduline' en ‘A taste of Prática’ organiseren in onze inspiratiecentra in Nederland en in België. In deze vrijblijvende sessies nemen wij uw klanten door middel van een culinaire demonstratie, op een interactieve manier mee in de laatste ontwikkelingen en oplossingen in de keuken van de toekomst. Daarmee bedoelen we oplossingen die werkelijk het verschil maken om een rendabele keuken te kunnen runnen. Om een goede indruk hiervan te krijgen, bent u van harte welkom om een sessie bij te wonen!

Boek een culinair adviseur

KlopPro BV biedt lifetime culinaire ondersteuning op haar producten. Dat betekent dat u zo vaak als nodig een inspiratiesessie kunt bijwonen in onze experience centers in Nederland of België én u kunt onze culinair adviseurs raadplegen. Uw keuken wordt pas echt rendabel en werkt pas optimaal voor u, als de apparatuur goed wordt ingezet en gebruikt. Onze culinair adviseurs kunnen u daar uitstekend bij helpen. Wilt u daarom uitgebreider advies op locatie, wilt u dat wij een of meerdere dagdelen met u meedraaien in uw keuken of uw chef opleiden vanwege personele wisseling? Dan kan dat!