KlopPro brengt high speed ovens van Prática naar Nederland

Tijdens de Horecava beurs van 9 tot en met 12 januari introduceert KlopPro Smart Kitchen Solutions een range high speed ovens van het gerenommeerde Braziliaanse merk Prática. Deze ovens zijn ontworpen voor gebruik op plaatsen waar de ruimte beperkt is en snelheid en kwaliteit essentieel zijn.

De high speed ovens van Prática zijn ultrasnelle, goed presterende ovens die worden gebruikt voor het bereiden en afwerken van vers, gekoeld of diepgevroren voedsel. Iedere bereiding wordt keer op keer perfect gebakken en is knapperig en smaakvol.

De nieuwe high speed ovens zijn compact, veelzijdig en sneller dan het licht

Gebruikersvriendelijk

Met een gebruiksvriendelijke interface met touchscreen zijn Prática high speed ovens gemakkelijk te bedienen. Prática zorgt ervoor dat zelfs in een hele kleine ruimte, moeiteloos en snel perfecte gerechten geserveerd kunnen worden.

High Speed technologie

De Prática high speed ovens maken gebruik van een combinatie van convectiewarmte, impinged hete lucht, infrarood onderwarmte en precisiemagnetron om kooktjden met meer dan 80% te verminderen. Dit alles zonder concessies te doen op kwaliteit.

Impinged technologie

De impingement heater in de Prática ovens produceert hete lucht die vervolgens met hoge snelheid door een geperforeerde plaat geperst wordt. Dit zorgt voor verbeterde bakkwaliteit en een constante prestatie.

De combinatie van kooktechnologieën maakt de Prática oven tot een zeer veelzijdig apparaat, geschikt voor bakken, grillen en roosteren, maar ook voor het ontdooien en regenereren van vers en bevroren voedsel. Het is perfect voor het bereiden van warme broodjes, gebak of pizza, maar ook voor verschillende vlees-, vis- en groentegerechten.

Verwijderbare katalysator

Prática high speed ovens hebben een unieke interne en uitneembare katalysator die vette dampen neutraliseert voordat ze de oven verlaten. De ovens voldoen aan de eisen van EPA202, waardoor ze kunnen worden gecertificeerd als apparaten die geen vet afgeven. Wanneer de juiste installatie- en bedieningsprocedures worden gevolgd, kunnen Prática ovens worden geïnstalleerd zonder het gebruik van een Type I- of Type II-kap. Hierdoor zijn de apparaten gemakkelijk te gebruiken, schoon te maken én te onderhouden.

Servicepakket

De high speed ovens worden verkocht in de Benelux middels een dealernetwerk. KlopPro Smart Kitchen Solutions ondersteunt de high speed oven met wekelijkse inspiratiesessies voor eindklanten en een uitgebreid servicepakket van het bedrijf, inclusief menu-ontwikkeling, culinaire ondersteuning en technische assistentie. Wij bieden ook een uitgebreid assortiment accessoires voor de oven, waaronder grilplaten, siliconen bakmatjes, trays en een speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel.

KlopPro Smart Kitchen Solutions

KlopPro is exclusief importeur in de Benelux voor de gerenommeerde merken Alto-Shaam en Prática. Onze volledige productrange is zorgvuldig geselecteerd en past binnen de filosofie van Smart Kitchen Solutions. Dat betekent dat alle producten zijn ontworpen om het verbruik van personeel, energie, inkoop, luchtafzuiging en water te verminderen en bevatten innovatieve technologie voor hoogwaardige eindresultaten in de professionele keuken.