Ontdek de Smart Kitchen Solutions van KlopPro

KlopPro bv is exclusief importeur in de Benelux voor de gerenommeerde merken Alto-Shaam en Prática. Maar wij verkopen niet alleen keukenapparatuur; wij bieden echt oplossingen voor de uitdagingen waar veel horecaondernemers en chefs mee te maken hebben in hun keuken.

De moderne keuken heeft meer nodig heeft dan alleen een combisteamer en een fornuis. Nagenoeg veel horecakeukens worden nog steeds ingericht rondom de welbekende combisteamer en er wordt weinig gekeken naar slimme oplossingen die het gehele proces in de keuken ondersteunen en de druk in de keuken kunnen wegnemen.

Innovatieve oplossingen

Het werken met veel personeel, veel gaspitten of inductie én het afzuigen en verplaatsen van grote hoeveelheden lucht is niet meer van deze tijd en dat kan zeker anders! De keuken is voor veel horecaondernemers de grootste kostenpost binnen het bedrijf. En dat terwijl een slim ingerichte keuken met innovatieve oplossingen juist het verschil kan maken! KlopPro Smart Kitchen Solutions kan u hierbij helpen!

Rendabele keuken

Wij bieden een volledige productrange die veel pijnpunten in de keuken kunnen wegnemen en kunnen helpen om echt een rendabele keuken te runnen. Onze producten zijn ventless, helpen besparen op energie, inkoop, personele inzet, ruimte en water. Wilt u meer weten? Meld u dan nu aan voor een inspiratiesessie ‘A Taste of Alto-Shaam’ of ‘A Taste of Prática’.